Piese auto

Masinile au devenit indispensabile pentru majoritatea oamenilor deoarece sunt cea mai facila metoda de deplasare in orice moment acolo unde ai nevoie. Totusi, o astfel de achizitie necesita costuri destul de mari pentru intretinere, taxe si elemente auxiliare. Orice defectiune necesita schimbare si nu mereu iti poti permite in momentul respectiv o astfel de achizitie.

Pentru astfel de momente, Wolcar poate fi solutia potrivita, deoarece este un centru de dezmembrari din Craiova care pune la dispozitie clientilor interesati diferite piese de schimb. La centru este deschis si un service auto, astfel incat poti schimba piesa chiar atunci cand o cumperi.

Calitate ridicata si costuri scazute pentru masina ta

Echipa Wolcar este formata din oameni pregatiti in acest domeniu, pasionati de masini, care sunt alaturi de clienti cu tot ceea ce au nevoie. Site-ul lor este creat astfel incat sa faciliteze acest proces de cautare de piese pentru autovehicule. Prin simpla accesare a site-ului poti selecta din campurile speciale marca de masina, modelul si anul si poti vizualiza piesele de schimb disponibile.

Este locul in care poti beneficia de orice serviciu ai nevoie pentru masina. La Wolcar – centru de dezmembrari auto in Craiova poti apela chiar si daca nu esti din Craiova, deoarece piesele sunt trimise prin curierat. Pentru orice produs achizitionat beneficiezi de trei luni garantie. Fiecare produs este testat inainte si verificat, astfel incat clientii sa beneficieze de unele dintre cele mai bune servicii si produse de acest gen.

Pentru cei care sunt din Craiova sau din imprejurimi, angajatii de la service-ul auto pot verifica masina in cazul in care are vreo defectiune si te ajuta cu reparatiile. Acestia ofera si servicii de chip tuning auto prin care se poate creste performanta masinii, prin modificari aduse la nivelul softului.

Tractari – solutia pentru unele dintre cele mai dificile momente

In viata exista anumite momente de cumpana care apar pe neasteptate si in cele mai nepotrivite momente. Masina poate avea in orice moment o defectiune care sa te lase in mijlocul drumului, intr-o zi aglomerata. Sunt anumite probleme ce pot aparea, care nu mai permit mutarea acesteia si ai nevoie de ajutor specializat.

Serviciul de tractari auto poate fi exact ceea ce ai nevoie si Wolcar dispune de acesta pentru masinile avariate. Chiar si micile accidente in care ti-ai indoit bara masinii intr-un stalp pe care nu l-ai vazut, sunt detalii care strica aspectul masinii. In cazuri de acest gen, poti apela la serviciile de indreptat caroserii si vopsit. Orice problema a masinii poate fi corectata la acest centru.

Achizitia unor elemente pentru autovehiculul tau nu trebuie sa fie costisitoare, trebuie doar sa stii unde sa cauti. Wolcar este locul potrivit pentru multe persoane interesate in acest domeniu. Pentru mai multe informatii acceseaza site-ul.

Contact:

076.8912.489

wolcar@yahoo.ro