Casti

Apple si-a surprins fanii prin lansarea primelor casti wireless de tip peste ureche. Au un pret foarte mare de 550 de dolari, dar au unele functii foarte interesante si utile, au o calitatea a sunetului pe cat se poate de buna, o durata de viata a bateriei mult mai lunga si functia de anulare a zgomotului, dar si modul de transparenta. Daca vrei sa afli care sunt cele mai bune sfaturi sau functii utile ale AirPods Max, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

AirPods Max se asociaza foarte repede prin Bluetooth. Trebuie sa scoti castile din carcasa si sa le deblochezi. In cateva secunde iti va aparea pe telefon o notificare cu privire la conectarea cu AirPods Max si tu trebuie sa atingi Conectarea si totul s-a rezolvat, acum poti asculta muzica la casti. Dupa asocierea cu dispozitivul, castile se vor putea asocia si cu alte dispozitive Apple, pentru ca va folosi ID-ul Apple. 

Pentru ca sunt casti Bluetooth, ele se pot conecta si la alte dispozitive care nu sunt Apple, doar ca va fi nevoie de cativa pasi in plus. Trebuie sa pui castile in modul asocere, sa ti apasat butonul de control al zgomotului pana cand va clipi LED-ul alb. Acum trebuie sa deschizi setarile Bluetooth de pe dispozitiv si sa selectezi AirPods Max.

Castile nu au comenzi tactile, dar coroana digitala are multe comenzi. Roteste coroana pentru a regla volumul. Apasa o data pentru a pornire muzica sau pentur a intrerupe. Apasa de 2 ori pentru a merge la urmatoarea melodie, iar de 3 ori pentru a reveni. Tine apasat pentru Siri. Pentru a raspunde la apel apasa o data, de 2 ori pentru a-l respinge. 

Cand asculti muzica, daca vei ridica o casca muzica se va intrerupe, iar cand o vei pune inapoi va trebui sa inceapa din nou de unde a ramas.

Pentru a activa Siri poti sa iti folosesti si vocea, spunand „Hei Siri”, doar ca trebuie sa ai activata aceasta functie pe dispozitivul de la Apple. 

Se poate vedea care este nivelul baterie daca te vei uita in coltul din dreapta sus al ecranului telefonului sau al iPad-ului. Daca folosesti un Mac, trebuie sa apesi pe pictograma AirPods Max din bara de meniu. Se mai poate aseza telefonul langa casti si va indica nivelul bateriei. 

Din pagina de Setari- Bluetooth trebuie sa apesi pe „i” de langa AirPods Max pentru a schimba numele daca diresti, pentru a regla directia in care vrei sa rotesti coroana digitala pentru diferite reglari.

Acestea fiind spuse, acetea sunt unele dintre cele mai bune functii si sfaturi cu privire la utilizarea noilor casti de la Apple, AirPods Max, deci daca ai de gand sa iti cumperi aceste casti, aceste sfaturi iti vor fi foarte utile.