Tehnologie

Compania Lenovo este o companie foarte cunoscuta si renumita pentru modelele sale bune de laptopuri, iar pana acum seria Yoga era formata din C940, C930, C640 si C740, iar acum i se mai alatura inca un model acestei serii, ci anume, Yoga 9i. Daca esti un fan al companiei Lenovo, daca esti foarte multumit de laptopurile sale, poate ca ai dori sa afli mai multe informatii despre cel mai nou laptop al sau, asa ca te invit sa ramai cu ochii pe descrierea urmatoare.

Lenovo Yoga 9i se gaseste la un pret de 1.799 de dolari, are un obturator la camera web pentru confidentialitate, are un cititor de amprente, are tastatura numerica, are controale media. Este dotat cu un procesor Intel Core i7 de a 10-a generatie. Comparand acest nou model cu Yoga C940, aspectele nu sunt foarte diferite, dar performanta este mai buna, durata de viata a bateriei este mai mare, astfel ca Yoga 9i poate sa reziste pana la aproape 12 ore de streaming continuu. Dar daca ai activitati ce solicita foarte mult grafica, va trebui sa il incarci mai repede, dar are incarcare rapida, iar 15 minute de incarcare ofera 2 ore de utilizare. De grafica se ocupa Nvidia GTX 1650 Ti Max-Q, are o memorie RAM de 4 GB si un spatiu de stocare de 1 TB.

Afisajul este tactil, are un ecran de 15,6 inci si are o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli. Ecranul are o luminozitatea mai mare de 500 de nits si este destul de bun pentru editarea pozelor sau videoclipurilor, dar si pentru divertisment, pentru vizionarea filmelor, serialelor sau pentru jocuri. Laptopul vine la pachet cu stiloul ce se afla in partea dreapta. Are 2 porturi Thunderbolt 3 si un port USB-A, ceea ce inseamna ca daca vei dori sa adaugi un afisaj extern sau alt dispozitiv, vei avea nevoie de un doc. Nu are nicio iesire HDMI si nici Ethernet, iar spatiul de stocare nu este extensibil. Butonul de alimentare se afla in partea dreapta, mai in spate, iar langa acesta se mai afla alte porturi, o mufa pentru casti, deci este posibil sa il apesi din greseala in timp ce conectezi alte dispozitive. 

Tastatura este foarte buna, are iluminare, este confortabila, receptiva, iar touchpad-ul este foarte precis si receptiv. 

Procesorul impreuna cu grafica se pot descurca cu sarcini simple de scoala sau birou, dar si pentru creare de continut. Este posibil sa doresti o memorie RAM mai mare, doar ca nu poate fi extinsa. 

Prin urmare, Lenovo Yoga 9i este un laptop nou 2 in 1 foarte bun, mai bun decat modelul dinaintea sa si este potrivit pentru scoala sau munca de birou, grafica este suficient de buna si procesorul este puternic