Casti

Anul trecut in luna septembrie, Amazon a lansat noua sa pereche de casti wireless, Amazon Echo Buds. Ele costa 120 de lire sterline si se gaseste la vanzare chiar pe site-ul companiei. Castile nu sunt chiar atat de performante in comparatie cu alte modele mai bune, iar asistentul vocal face destul de multe greseli. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre Amazon Echo Buds, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Castile Echo Buds sunt confortabile, au un pret destul de accesibil, au functia de reducere a zgomotului. Dar daca vrei niste casti care sa aiba o calitatea a sunetului mult mai buna, poate ca ar trebui sa platesti ceva mai mult. Daca nu vrei, nu este obligatoriu sa asociezi castile cu Alexa, doar ca este necesar sa descarci aplicatia pentru a le putea configura. Cu ajutorul ei vei putea sa modifici nivelul de trecere, sa setezi modul ambiental sau sa setezi la unul dintre cele 5 niveluri de reducere a zgomotului. Din aplicatie se pot seta si comenzile tactile de pe casti, adica atingere de 2 ori sau apasare lunga. Volumul nu se poate controla de pe casti, pentru ca nu exista un control in acest sens, ceea ce inseamna ca va trebui sa folosesti telefonul sau sa ii spui Alexei. In Android si IOS exista o optiune pentru a trece de la reducerea zgomotului, la modul ambiental. 

Castile se potrivesc destul de bine in ureche si sunt usoare, ceea ce face ca purtarea lor mai indelungata sa nu fie o povara. Ele sunt rezistent la transpiratie si la apa, au IPX4. 

Dar, este posibil sa ai o intamplare in care sa ti apasat pe casca mai mult timp pentru ca nu va raspunde asa de bine la comanda si sa iti impinge casca in ureche. De aceea, este mai usor fie sa controlezi din telefon, fie prin intermediul Alexei. Echo Bus are Bluetooth 5.0, fiind o conexiune stabila. Cand vei scoate o casca din ureche, muzica se va intrerupe. 

Cat despre calitatea apelurilor, ea este destul de buna, sunetul este destul de bun, dar va deveni mai greu de auzit, atunci cand vei fi intr-u mediu zgomots si aglomerat. 

Un aspect neplacut este timpul de incarcare in carcasa. Durata de viata a bateriei este de 5 ore, iar carcasa mai ofera inca 15 ore. Carcasa este medie, iar castile stau pe suporturile magnetice, nu se pliaza in suport pentru incarcare. Carcasa sa incarca prin microUSB. 

Acestea fiind spuse, Amazon Echo Buds sunt niste casti wireless accesibile si destul de bune, are cateva lipsuri sau dezavantaje, iar daca vom compara Echo Buds cu TicPods 2 Pro, cele de la Amazon vor castiga cu siguranta.