» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

Volkswagen Phaeton facelift debuteaza la Salonul Auto din Beijing

Data: 12 Apr 2010
Volkswagen Phaeton facelift debuteaza la Salonul Auto din Beijing


La mijlocul acestei luni, Volkswagen va expune in cadrul Salonului Auto de la Beijing un nou facelift. De aceasta data este vorba despre Phaeton, care vine sa se alature noii filosofii de design a constructorului german.

Revizuirea modelului vine la opt ani de la debutul modelului pe piata limuzinelor premium si are rolul de a face din Phaeton o berlina de lux, capabila sa afiseze stralucirea din primii ani de viata.

Modelul pentru productia caruia Volkswagen a construit o noua fabrica la Dresda, va adopta aspectul frontal regasit pe toate exemplarele constructorului german, cu o grila proeminenta, cu un spoiler discret si cu blocuri optice perfect aliniate conturului capotei. Nu vor lipsi nici luminile LED pentru rularea pe timp de zi, tehnologia urmand sa fie adoptata probabil si in cazul stopurilor.

Sub capota etalonului Volkswagen se vor afla noile motorizari introduse recent, in cadrul Salonului de la Leipzig, si pe SUV-ul Audi Q7. Ne referim aici la ambele versiuni pe benzina ale motorului V6 de 3.0 TFSI, care vin cu injectie directa si sistem de recuperare a energiei rezultate la franare.

Unitatea de baza ia locul vechiului V6 de 3.6 litri FSI si promite 272 de cai putere si 400 de Nm, in timp ce varianta mai puternica inlocuieste vechiul V8 de 4.2 litri FSI si garanteaza 333 de cai, alaturi de un cuplu de 440 Nm, resimtit intre 2900 si 5300 de rotatii.

Sursa: automarket.ro

Vizualizari: 836 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

TURBODEFAZARE
TURBODEFAZARE

Intarzierea inregistrata din momentul apasarii acceleratiei si pana cand motorul dezvolta puterea necesara.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare