» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

Video: Honda Civic 2012 in teste pe strazile din Germania

Data: 17 Aug 2010
Video: Honda Civic  2012 in teste pe strazile din Germania


Honda Civic 2012 a fost suprinsa efectuand teste pe strazile din Germania. Nu putem spune nimic despre stilul acestei noi versiuni deoarece este acoperita cu metal negru.

Modelul este camuflat astfel incat sa arate ca un sedan, insa este evident ca are o caroserie hatchback cu 4 usi.

Se pare ca Honda Civic 2012 va pastra in mare parte aspectul exterior al modelului de generatie curenta, iar modificari vor aparea la partea din fata si spate a masinii.

Varianta de motorizare a modelului curent, cea de 2.2 l, nu se va regasi si pe Honda Civic 2012, acesta urmand sa primeasca un motor mai mic sau chiar o versiune hibrida.Sursa: carsession.com

Vizualizari: 3464 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

AIRBAG
AIRBAG

Perna de aer. Sistem de siguranta care in caz de accident impiedica impactul pasagerului cu volanul sau plansa bordului prin gonflarea unei perne de aer. Senzorul de declansare se activeaza incepand de la o viteza de 25 km/h. acesta calculeaza si locul unde are loc impactul activand doar airbagurile laterale sau frontale, dupa caz. Airbagurile laterale sunt integrate in spatarele scaunelor.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare