» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

Turf Bug

Data: 07 Apr 2014
Turf Bug


Tunningul auto a devenit aproape o arta, castigand multi adepti din randul iubitorilor de masini. Tunningul reprezinta, de fapt, orice modificare, fie aspect, fie motorizare. Putem vorbi despre aspectul exterior, cand masina primeste desene ori se adauga elemente precum spoilere, aparatori sau chedere care transforma masina.
Tunningul poate fi considerat si in cazul imbunatatirii sistemului audio/video din masina, cat si modificarea performantelor motorului, prin cresterea puterii acestuia.
O idee originala este ceea de a acoperi masina cu iarba.
Turf Bug a fost creat de Rick Griffiths, co-propietarul firmei Dream Turf. Rick folosit un VW Super Beetle, din 1974 in stare buna si a acoperit masina cu gazon sintetic Dream Turf Tri-Color. Proiectul a durat trei luni, cu peste 120 de ore de munca in garajul lui Rick. Cu peste 900 de suruburi si adeziv.

Sursa:

Vizualizari: 4471 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

SEMI-AUTOMATIC
SEMI-AUTOMATIC

Renuntarea la pedala de ambreiaj. Sarcinile acesteia sunt preluate de un sistem de reglare actionat electric sau hidraulic menit sa preia fluxul de putere la mers. Sistemul a fost implementat pe Renault Twingo Easy. In prezent se utilizeaza pe Opel Corsa cu easytronic, a carui viteze se schimba electric.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare