» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

Succesorul lui McLaren F1 va debuta in 2012

Data: 08 Jul 2010
Succesorul lui McLaren F1 va debuta in 2012


McLaren Automotive lucreaza la un succesor pentru supermasina F1, care va aparea probabil pe piata in 2012, ceea ce inseamna o lansare cu 2 ani mai devreme decat cea planificata initial.
Supermodelul va avea o durata de viata obisnuita, nu va fi produs in editie limitata.

Succesorul binecunoscutei supermasini McLaren F1 va fi unul revolutionar, cu un design mai radical decat MP4-12C, ceea ce-i permite identificarea imediata de catre public.

Ca si vechea generatie, noua masina va beneficia de un motor central si un sasiu monococa din fibra de carbon, acelasi cu cel regasit si la MP4-12C. Deasemenea masina va avea aceeasi pozitionare centrala a scaunului soferului ca si predecesorul sau.

In ceea ce priveste performantele, nu se stie nimic inca. Totusi se asteapta ca supermasina sa impresioneze in ceea ce priveste si performantele si sa aiba emisiile CO2 la un nivel foarte mic.

Pretul la care va putea fi achizitionata supermasina va fi unul piperat, daca este sa tinem cont ca MP4 12C costa de la 226 000$.

Sursa: stiri-auto.ro

Vizualizari: 520 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

PARBRIZ LAMINAT
PARBRIZ LAMINAT

Tip de parbriz alcatuit dintr-un strat de plastic cauciucat presat intre doua foi de sticla. Atunci cand este lovit parbrizul se indoaie iar sticla nu se fisureaza.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare