» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

Sistem de acoperire electroluminiscent LumiLor

Data: 31 Mar 2014
Sistem de acoperire electroluminiscent LumiLor


Sistem de acoperire electroluminiscent LumiLor

Sistem de acoperire electroluminiscent LumiLor este o electroluminescenta practica si durabila (EL), tehnologia de acoperire, fiind alimentata cu un curent electric. Utilizat impreuna cu electronice simple, poate fi controlata in timp ce este aplicata pe aproape orice suprafata: metal, plastic, lemn, vinilin, sticla, indiferent forma.

De ce sa folosesti iluminarea incandescenta, fluorescenta sau cu LED-uri atunci cand se poate pulveriza o vopsea subtire pe aproape orice tip de suprafata - plata sau curba - iar prin intermediu unui curent electric poti sa il urmaresti cum straluceaste la fel de luminos ca orice bec?

Pur si simplu apasati comutatorul pentru a porni si electroluminiscenta LumiLor(EL), lumina este generata, transformand in mod eficient orice suprafata acoperita intr-o lampa. Cand aparatul este oprit, suprafetele acoperite cu LumiLor reveni la prezentarea lor normala.

Creat de Darkside Scientific, LumiLor poate fi folosit pentru orice, de la personalizare radicale a pieselor auto precum si designul interior; acestea nu vor mai cunoaste limite..sau poate doar imaginatia.


Sursa: Lumilor

Vizualizari: 2778 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

ARTICULATIE - TIPURI
ARTICULATIE - TIPURI

Articulatie cardanica - mecanism care transmite miscarea rotationala intre doi arbori care nu sunt pozitionati in linie dreapta. Este alcatuit dintr-un arbore de intrare si unul de iesire. Cea mai simpla articulatie cardanica este cea in cruce numita "Hooke". Articulatie de directie (a suspensiei) - montata pe sasiu este aliniata ca sa reziste miscarilor longitudinale ale rotii. Articulatie sferica - alcatuita dintr-o sfera aflata...

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare