» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

Seriale tv + masini : White Collar si Ford Taurus

Data: 31 Mar 2014
Seriale tv + masini : White Collar si  Ford Taurus


Seriale tv + masini : White Collar si  Ford Taurus

Seriale tv + masini : White Collar si  Ford Taurus

Ultima aventura a marcii Ford in plasarea de produse se axeaza pe serialul tv, White Collar in care prezinta 2010 Ford Taurus. Serialul este o drama-comedie criminala despre doi agenti FBI (...ahh un agent FBI si un fost puscarias ), care petrec o mare perioada de timp in masinile lor plimbandu-se prin New York, mai exact..cu un Ford Taurus si utilizand majoritatea sistemelor de operare. Ford nu s-a oprit aici: ei au creat, de asemenea, un joc on-line destul de sofisticat, numit "Chasing Shadow", asemanator unui episod din show-ul TV.

Asa cum va asteptati, jocul prezinta pe ecran motorul Ford Taurus si sistemul sau de sincronizare. De fapt, interfata Sync pare a fi cel mai important element al jocului, deoarece jucatorii petrece o buna perioada de timp, folosindu-o pentru a efectua si a primi apeluri telefonice, mesaje text.
Tehnologia Ford SYNC te mentine conectat in permanenta cu ajutorul comenzilor vocale de ultima generatie. Aceasta iti permite sa efectuezi si sa primesti apeluri telefonice, in modul hands-free, utilizand cele mai simple comenzi vocale. Sistemul poate chiar sa citeasca cu voce tare SMS-urile pe care le primesti pe telefon.

In mod similar, poti controla muzica printr-o simpla comanda vocala. SYNC iti asigura conectivitatea si functiile de divertisment dorite, dar iti permite,in acelasi timp, sa ramai cu mainile de pe volan si cu ochii la drum.

SYNC este disponibil pe noul Focus ST, noul Ford Fiesta si noul B-MAX si va fi inclus in restul gamei in curand.

Sursa: Sistemul Sync Ford

Vizualizari: 1308 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

CLAPETA DE ACCELERATIE
CLAPETA DE ACCELERATIE

O clapita care regleaza cantitatea de aer ce patrunde in motor, situata pe traseul de aspiratie. Atunci cand este deschisa total vehiculul este accelerat la maximum, iar la mersul in gol ea este inchisa total.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare