» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

Romcar lanseaza noile versiuni Ford S-Max si Galaxy in Romania

Data: 20 Jul 2010
Romcar lanseaza noile versiuni Ford S-Max si Galaxy in Romania


Compania Romcar a lansat miercuri pe piata romaneasca noile versiuni ale modelelor S-Max si Galaxy, la preturi incepand de la 20.500 de euro si respectiv 22.800 euro (fara TVA).

Potrivit directorului general al Romcar, Gabriel Bondarenco, preturile de pornire sunt pentru modelele echipate cu motorul pe benzina de doi litri si 145 CP.

Ambele modele pot fi echipate si cu noul motor 2.0 litri benzina EcoBoost, care livreaza 203 CP, care se alatura noilor motorizari diesel 2.0 litri Duratorq TDCi de 115 CP si 163 CP. Gama mai cuprinde doua motorizari benzina Euro 5: 145 CP si 203 CP, trei motorizari diesel Euro 5: 115 CP, 140 CP si 163 CP si motorizarea diesel Euro 4 de 2.2 litri si 175 CP.

Suplimentar, noile modele primesc in premiera transmisia automata Ford PowerShift cu 6 rapoarte, tehnologie standard pentru noua motorizare pe benzina si optionala pentru motoarele diesel de 140 CP si 163 CP.

O intreaga paleta de tehnologii dedicate capitolului siguranta Ford isi face debutul odata cu lansarea celor doua noi produse europene, incluzand sistemul pentru monitorizarea unghiului mort si pilotul automat cu functie de pre-programare a vitezei maxime.

Noua linie de design a celor doua modele are menirea de a intensifica caracteristicile individuale: sportivitatea lui S-MAX si luxul combinat cu spatiul generos definitoriu pentru modelul Galaxy, relateaza Agerpres.

Romcar, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Ford in Romania din anul 1992 si aduce pe piata romaneasca 15 modele Ford, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Romcar va preda la 2 august activitatea de vanzare si service Companiei Nationale de Vanzari a Ford Romania.

Sursa: capitalul.ro

Vizualizari: 693 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

DIFERENTIAL DE BLOCARE
DIFERENTIAL DE BLOCARE

Tip de diferential care poate bloca cele doua distributii pentru a elimina miscarea diferita a celor doua roti. Acest lucru ajuta la o tractiune maxima in conditiile unui drum alunecos.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare