» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

Range Rover Sport, model aniversar de la Mansory

Data: 20 Oct 2010
Range Rover Sport, model aniversar de la Mansory


Range Rover Sport, model aniversar de la Mansory

Range Rover Sport, model aniversar de la Mansory

Range Rover Sport, model aniversar de la Mansory

Range Rover Sport, model aniversar de la Mansory

Tunerii de la Mansory aniverseaza 40 de ani de existenta ai lui Range Rover cu un pachet de modificari pentru modelul Sport.

Modificarile sunt aplicate atat la interior, cat si la exterior, iar Mansory prezinta si un pachet de performanta pentru motor. Potrivit celor de la Mansory, kitul lor de tuning ofera fiecarei motorizari din gama 30 CP si 40 Nm in plus prin montarea unui filtru de aer sport, unui sistem de evacuare sport si unei unitati ECU optimizate.

Interiorul lui Range Rover Sport este imbracat in piele si poate primi fie ornamente din lemn, fie din fibra de carbon. Pedalele lui Range Rover Sport sunt realizate din aluminiu, iar volanul a fost si el modificat de inginerii elvetieni. Rezultatul modificarilor la interior redau un automobil schimbat dramatic, facand versiunea Mansory sa ofere un nivel superior de lux in comparatie cu unitatile care parasesc fabrica Range Rover. Posibilitatile de personalizare sunt aproape infinite, iar toate modificarile sunt realizate exclusiv la sediul companiei sau la reprezentanta acesteia din Germania.

Elvetienii au montat un set de jante din aliaj usor de 23 de inch si le-au echipat cu anvelope de performanta de 315/25. Bosajele aripilor au fost umflate pentru a face loc jantelor imense, iar garda la sol este redusa cu pana la 30 de milimetri cu ajutorul unui modul aplicat suspensiei pneumatice. In ceea ce priveste aspectul exterior, pachetul Mansory ofera un set de bare de protectie fata si spate, iar noua capota motor integreaza o fanta pentru admisia aerului. Modelul englezesc a primit si un set de praguri laterale, iar bara fata integreaza un set de LED-uri ca lumini de pozitie de zi.

Sursa: automarket.ro

Vizualizari: 3055 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

UNGHI DE FUGA A ROTILOR
UNGHI DE FUGA A ROTILOR

Unghiul realizat de o linie verticala si axa de directie a masinii atunci cand privim din lateral. Unghiul se masoara in grade si minute.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare