» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

Range Rover a sarbatorit 40 ani de existenta

Data: 23 Jun 2010
Range Rover a sarbatorit  40 ani de existenta


Land Rover a sarbatorit pe 17 iunie 40 de ani de la lansarea primul model Range Rover.

Au existat trei generatii de Range Rover: prima numita si Classic, a fost lansata in 1970 si timp de 25 de ani a continuat sa fie comerializata sub diferite variante; a doua s-a numit P38a si a avut o durata de viata mai scurta, din 1994 pana in 2001, iar ultima se numeste Range Rover si este cel mai de succes model produs, aducand cele mai mari incasari.

O data cu sarbatorirea celor 40 de ani de Range Rover, Land Rover a anuntat lansarea unei noi game incepand cu luna septembrie in Marea Britanie, cu o motorizare de 4.4 l, V8 diesel si cu o transmisie automata in 8 trepte ZF.

Urmariti in videoclipul de mai jos evolutia in timp a modelelor Range Rover.

Sursa: stiri-auto.ro

Vizualizari: 695 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

DISCUL DE FRANA
DISCUL DE FRANA

Discul este atasat butucului rotii. Etrierele exercita presiune asupra rotorului cand este apasata frana, iar placutele incetinesc rotorul. Discurile de frana se intalnesc mai des la rotile din fata. Spre deosebire de franele cu tambur, discurile de frana rezista mai bine la caldura.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare