» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

Primele imagini cu Peugeot 508

Data: 13 Jul 2010
Primele imagini cu Peugeot 508


Primele imagini cu Peugeot 508

Primele imagini cu Peugeot 508

Primele imagini cu Peugeot 508

Primele imagini cu Peugeot 508

Peugeot a facut publice azi primele imagini oficiale ale noului Peugeot 508, model bazat pe conceptul "5 by Peugeot". ce si-a facut aparitia in martie la Geneva Motor Show.

Modelul Peugeot 508 inlocuieste Peugeot 407 si 607, fiind construit in varianta sedan -GT si break- SportWago.

Peugeot 508, in varianta sedan masoara 4.7 m, ceea ce inseamna ca este mai lung cu 25 mm fata de predecesorul sau 407 si cu 200 mm mai scurt fata de 607, iar in varianta break prezinta 4.81 m.

Modificarile aparute la Peugeot 508 fata de conceptul "5 by Peugeot" sunt: dimensiunile si formele grilei fata inspirate de la Audy R8 si la amplasamentul siglei Peugeot pe aceasta, portierele au o forma mult mai cuminte, blocurile raman agresive, capota a primit o serie de nervuri care accentueaza agresivitatea, partea din spate a masinii denota originalitatea masinii, iar tevile de esapament sunt duble si cromate.

Peugeot 508 va fi disponibil si in versiuni de motorizare diesel e-HDi, dotate cu un nou sistem Start/Stop. La cateva luni de la lansare va sosi pe piata si propunerea HYbrid4, cu propulsie hibrida si tractiune integrala. Aceasta se lauda cu 200 CP si emisii de noxe exemplare, 99 g / km.

Toate motoarele acestui model vor fi construite la standardele EURO5, astfel motoatele diesel vor fi V6 de 3 l si dezvolta 240 CP, iar cele pe benzina sunt de 1.6 l si dezvolta 156 CP.

Varianta sedan a modelului Peugeot 508 se asteapta sa-si faca debutul la Paris International Motor Show, din octombrie, in timp ce versiunea break va aparea mai tarziu.

Productia pentru Peugot 508 va incepe in prima jumatate a lui 2011, in Europa, la uzina Rennes din Franta, si in Asia, la amplasamentul deschis de Peugeot in China.

Sursa: stiri-auto.ro

Vizualizari: 1486 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

EBD (ELECTRONIC BRAKE DISTRIBUTION)
EBD (ELECTRONIC BRAKE DISTRIBUTION)

Forta de franare de pe fiecare roata este distribuita electronic de catre acest sistem.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare