» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

Porsche Cayenne Turbo, kit de performanta de la Gemballa

Data: 25 Dec 2010
Porsche Cayenne Turbo, kit de performanta de la Gemballa


Porsche Cayenne Turbo, kit de performanta de la Gemballa

Porsche Cayenne Turbo, kit de performanta de la Gemballa

Porsche Cayenne Turbo, kit de performanta de la Gemballa

Desi a fost serios zdruncinata de uciderea fondatorului Uwe Gemballa si de o serioasa criza financiara, casa de tuning germana pare sa revina pe linia de plutire. Gemballa promite in viitorul apropiat doua kituri speciale pentru noua generatie Cayenne si pentru Panamera.

Pana atunci insa, specialistii germani au pregatit pachetul Tornado pentru cea mai puternica versiune a SUV-ului din Stuttgart, Cayenne Turbo. Ansamblul modificarilor operate sub capota, botezat simplu Gemballa Stage Two, garanteaza resurse impresionante pentru motorul V8 bi-turbo.

Tratamentul aplicat de nemti ofera un total de 666 cai putere si 1000 de Nm. Pentru a putea stapani bagajul de resurse, kitul Tornado vine si cu un sistem de franare Brembo, care include discuri ventilate de 420 mm pe fata si 405 mm pe spate, ascunse in spatele unor jante de 22 de inch.

Pentru a sugera cum se cuvine puterea ascunsa in spatele capotei, Gemballa a pregatit si un body-kit agresiv pentru Cayenne Turbo. Acesta include o capota din fibra de carbon, spoilere noi, insertii din fibra de carbon la nivelul portierelor si noi prize de aer.

Gemballa nu a oferit momentan informatii despre pretul pachetului, insa a precizat ca va da nastere doar unei serii limitate de 30 de pachete Tornado, dedicate aniversarii celor 30 de ani de existenta.

Sursa: automarket.ro

Vizualizari: 6439 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

SISTEM DE AIRBAGURI
SISTEM DE AIRBAGURI

Acest sistem cuprinde toate airbagurile unui automobil si ansamblul de pretensionare a centurilor de siguranta. Sistemul activeaza in cazul unui accident grav atat airbagurile cat si aparatele de pretensionare. In plus alimentarea motorului si motorul sunt oprite, iluminarea interioara si avariile intra in fuctiune iar inchiderea centralizata este dezactivata.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare