» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

Noul Chevrolet Camaro

Data: 30 Mar 2013
Noul Chevrolet Camaro


Noul Chevrolet Camaro

Noul Chevrolet Camaro

Noul Chevrolet Camaro

Noul Chevrolet Camaro

Americanii de la General Motors au prezentat facelift-ul Chevrolet Camaro dar si o noua versiune de top- readucerea in actualitate a noului Camaro Z28.

Partea frontala are grila orizontala mai joasa , farurile fiind prelungite in interior pentru o fata mai agresiva, spoilerul beneficiind de o grila central mai proeminenta. In spate stopurile au fost modificate prin inlocuirea blocurilor de lumini cu semnalizatoare LED.

Cea mai importanta modificare este disparitia celor patru indicatoare analogice de pe consola care au fost inlocuite cu un spatiu de depozitare.

Ca si motorizari nu au fost facute modificari, ramanand cele pe care le avea si pana acum (V6 de 323 CP, V8 de 426 CP si ZL1 cu un V8 de 550 CP). Fata de Z1, Z28 pune accentual pe o mai mare eficienta a mecanicii si aerodinamicii, masa totala fiind redusa cu peste 130 kg fata de Z1.

Sursa:

Vizualizari: 4230 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

VOLANUL MULTIFUNCTIONAL
VOLANUL MULTIFUNCTIONAL

Acest tip de volan este prevazut cu mai multe comenzi ale instrumentelor de bord, facilitand accesul soferului. Exista comenzi pentru radio sau tempomat.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare