» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

Noul Chevrolet Aveo: primele imagini

Data: 14 Jul 2010
Noul Chevrolet Aveo: primele imagini


Noul Chevrolet Aveo: primele imagini

Noul Chevrolet Aveo: primele imagini

Noul Chevrolet Aveo: primele imagini

Noul Chevrolet Aveo: primele imagini

Chevrolet a inaintat oficiului american pentru patente si marci inregistrate primele desene ale viitoarei generatii Aveo, prevazuta pentru lansarea europeana in 2011. Acestea devin, astfel, primele imagini ale viitorului model de segment mic din gama Chevrolet care se va bate cu Sandero in versiune hatchback si cu Logan in versiune sedan.

Nu exista mari surprize referitoare la design, noul Aveo imprumutand liniile conceptului Aveo RS, prezentat in luna ianuarie in cadrul Salonului Auto de la Detroit. In varianta hatchback, modelul ramane fidel formelor promovate de concept, versiunea de serie urmand sa ne prezinte implicit solutia usilor posterioare cu maner ascuns in montantul lunetei. Varianta sedan va avea un design conventional, partea frontala fiind aceeasi cu cea regasita in varianta hatchback.

Noul Chevrolet Aveo va fi prezentat oficial in cadrul Salonului Auto de la Paris, din octombrie 2010.

Sursa: automarket.ro

Vizualizari: 1556 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

SPACEFRAME
SPACEFRAME

Rame de aluminiu intalnite la modelele Audi A8 si A2 care reprezinta de fapt scheletul caroseriei. Avantajul acestui tip de caroseriei este greutatea foarte mica, cu 40% mai usoara decat un schelet din otel. Dezavantajul il reprezinta reparatiile complicate in cazul unui accident.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare