» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

Noua skoda octavia scout

Data: 12 Sep 2007
Noua skoda octavia scout


Garda la sol mai mare - cu 40 mm faţă de cea a modelului Octavia Combi şi cu 16 mm faţă de cea a versiunii Octavia Combi 4x4 - sporesc aptitudinile off-road în mod considerabil, ceea ce permite vehiculului să parcurgă fără probleme traseele accidentate.

Automobilul - un combi echipat cu tracţiune integrală şi care dispune de un portbaj cu volumul de până la 1.620 litri - poate face faţă chiar şi celor mai dificile cerinţe privind transportul şi este ideal pentru uz frecvent sau ca partener în timpul liber şi în vacanţe. Octavia Scout emană putere şi dinamism. Robustă şi originală, maşina este reprezentativă pentru competenţa mărcii în domeniul tehnologic al tracţiunii integrale  şi reprezintă un pas important în ciclul de viaţă  - tânăr, de altfel - al modelului Octavia.

La o lungime de 4.581 milimetri, Octavia Scout este mai lungă cu un centimetru, mai lată cu 1,5 cm şi mai înaltă cu 1,3 cm decât Octavia 4x4. Barele de protecţie - faţă şi spate - cu design nou, bandourile laterale în culoarea caroseriei şi pragurile profilate marchează designul modelului Scout şi reprezintă un indiciu al modalităţilor de utilizare a vehiculului. Benzile protectoare de pe pasajele roţilor, pragurile faţă cu inscripţia "Scout" şi scutul de protecţie (faţă şi spate) echipează maşina pentru misiuni dificile. Jantele Proteus de 17 ţoli rezistă chiar şi la cele mai dificile drumuri şi oferă siguranţă în evadarea din monotonia zilnică. Octavia Scout se distinge şi prin logo-ul specific şi prin ţeava de eşapament cu evacuare dublă.

În interior, conducătorul maşinii şi pasagerii se bucură de un confort remarcabil. Sub confortabila cotieră centrală faţă se află Jumbo Box, un spaţiu de depozitare de dimensiuni apreciabile. Tapiţeria, exclusivă pentru Octavia Scout, şi mânerul amplasat pe panoul de bord sunt alte caracteristici ale noului model.

Škoda Octavia Scout este oferită cu cele mai puternice motoare pe benzină şi diesel - 2.0 TDI PD, motor diesel ce dezvoltă 103 kW (140 CP), şi 2.0 FSI, propulsor pe benzină cu puterea de 110 kW (150 CP), ambele unităţi propulsoare având câte patru cilindri. Motorul Diesel este prevăzut cu un filtru de particule (DPF) în dotarea standard. Ambele grupuri motoare sunt asociate unei transmisii manuale cu şase trepte.

Pentru a-şi pune în valoarea aptitudinile off-road, Octavia Scout este echipată cu binecunoscutul sistem de tracţiune integrală de la Škoda Auto. Esenţa angrenajului este ambreiajul multidisc Haldex, montat în faţa punţii spate.

Premiera mondială a modelului Octavia Scout va avea loc la Salonul Auto de la Paris, la sfârşitul lunii septembrie 2006. Introducerea pe piaţă este prevăzută pentru primul trimestru al anului 2007.
Comenteaza aceasta stire pe forum »Vezi ultimele stiri auto »
Revolutie Mercedes: F700 Concept

Prototipul german F700 DiesOtto este un sedan de ultra-lux cu consum scazut.
Lamborghini Reventon, un nou monstru

Italienii au pregatit un nou supercar, de 1 milion de euro si bazat pe Murcielago LP640.
Kia Kee Sports Coupe Concept

Coreenii au prezentat prototipul sportiv pregatit pentru aceasta editie a salonului de la Frankfurt.
Toyota iQ, concept mini low-cost

Liderii mondiali au prezentat un prototip neconventional in cadrul Salonului auto de la Frankfurt.
VW Polo Cabrio, concept de Frankfurt

Polo Cabrio este un concept realizat pe baza versiunii GTI a modelului de serie.
Honda Accord Tourer Concept

Niponii au prezentat conceptul din care vor produce viitoarea generatie a modelului Accord.
Oficial: Dacia Logan Pickup

A patra versiune de caroserie in noua gama Dacia isi face astazi aparitia. Este Logan Pickup, utilitara low-cost.
Adresa de mail:


Anunturi publicate

Skoda Fabia Sport
Versiunea cu design sport pronunţat, interior (scaune f...


MERCEDES-BENZ SL 350
Motor 3500 cmc/ 245 Cp
Transmis...


Skoda Octavia Tour Sport
O echipare sportivă pentru Octavia Tour, cu elemente ca...
Sunteti dealer/importator


Inregistreaza-te ca
dealer/importatorparcuri autoLaraAuto (3 anunturi)

Sursa:

Vizualizari: 2344 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

BAIA DE ULEI
BAIA DE ULEI

Spatiul in care se scurge uleiul situat sub vilbrochen, din ansamblul blocului motor.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare