» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

Noua generatie Cheroke

Data: 30 Mar 2013
Noua generatie Cheroke


Noua generatie Cheroke

Noua generatie Cheroke

Noua generatie Cheroke

Noua generatie Jeep Cherokee a fost dezvaluita oficial la Salonul Auto New York 2013, dupa ce initial fusesera publicate cateva imagini cu acesta.

Oficialii companiei spun ca noul Cherokee este primul SUV mediu care are un sistem care permite deconectarea puntii spate de la sistemul de tractiune integrala atunci când conditiile de drum nu cer tractiune 4x4. Ambele punti au suspensie independenta, iar printre sistemele de tractiune integrala oferite se numara si Jeep Active Drive Lock, care vine cu un reductor si un diferential spate blocabil.

Noul Cherokee va fi disponibil in patru versiuni de echipare Sport, Latitude, Limited si Trailhawk.

Motorul de baza se numeste Tigershark MultiAir 2, are o capacitate de 2,4 litri si dezvolta o putere maxima de 184 CP, in timp ce cuplul maxim e de 232 Nm. Al doilea motor e un V6 Pentastar de 3,2 litri care produce 271 CP si 324 Nm.

Sursa:

Vizualizari: 4181 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

ASPIRATIE NORMALA
ASPIRATIE NORMALA

Se intalneste la motoarele care nu necesita compresor de supraalimentare sau turbocompresor pentru a se raci.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare