» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

Mini Clubman Concept

Data: 07 Apr 2014
Mini Clubman Concept


Mini Clubman Concept

Din ce in ce mai mare Mini, conceptul Clubman arata ca ciudat aranjament, usile asimetrice inlocuind configurarea adecvata cu cinci usi..sase daca numeri usile de la porbagaj, al modelului Clubman actual. Usile suplimentare adauga aproximativ 16 centimetri la lungimea deja masiva a celei de-a treia generatie Mini, dar, per total, este un design mult mai bine organizat.

Mini nu a prezentat inca detali legate de motor dar putem presupune ca va fi disponibil cu un un motor cu trei cilindri de 1.5 litri pentru Cooper si un motor de 2.0 litri, turbo cu patru cilindri pentru Cooper S.

Sursa:

Vizualizari: 5076 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

TRACTIUNE PE SPATE - RWD (Rear Wheel Drive)
TRACTIUNE PE SPATE - RWD (Rear Wheel Drive)

Toata puterea este directionata catre rotile din spate. Avantajul acestei tractiuni este manevrabilitatea si accelerarea superioara. Pe un drum prost, cu denivelari tractiunea spate nu este recomandata.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare