» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

Mini Clubman Concept

Data: 07 Apr 2014
Mini Clubman Concept


Mini Clubman Concept

Din ce in ce mai mare Mini, conceptul Clubman arata ca ciudat aranjament, usile asimetrice inlocuind configurarea adecvata cu cinci usi..sase daca numeri usile de la porbagaj, al modelului Clubman actual. Usile suplimentare adauga aproximativ 16 centimetri la lungimea deja masiva a celei de-a treia generatie Mini, dar, per total, este un design mult mai bine organizat.

Mini nu a prezentat inca detali legate de motor dar putem presupune ca va fi disponibil cu un un motor cu trei cilindri de 1.5 litri pentru Cooper si un motor de 2.0 litri, turbo cu patru cilindri pentru Cooper S.

Sursa:

Vizualizari: 4933 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

TRACTIUNE INTEGRALA (QUATTRO)
TRACTIUNE INTEGRALA (QUATTRO)

Acest tip de tractiune distribuie fortele motrice permanent si variabil pe rotile din fata si spate. Permite transferarea maxima a fortei asupra pistei indiferent de tipul drumului. Quattro ofera antrenare pe directia inainte daca o singura roata are aderenta la drum. Avantajele unui motor cu quattro sunt: uzura scazuta a rotilor, rezerve extinse de siguranta, siguranta activa la cel mai inalt nivel si o valoare superioara a acceleratiei.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare