» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

Mazda Miata

Data: 02 Apr 2014
Mazda Miata


Mazda Miata

Mazda Miata

Mazda Miata

Pe 09 februarie 1989 la Salonul Auto de la Chicago, Mazda a prezentat o masina sport, care va schimba pentru totdeauna lumea de masini sport: Miata.

Imaginati-va o lume fara Mazda Miata - o lume rece, cruda si pustie iar strazile s-ar fi umplut cu sute de mii de Mercur Capris.

Nu am avea masini sport. Fara Miata, nu ar exista: nici o Honda S2000, nici un BMW Z3, nici Mercedes - Benz SLK -, Rover MGF sau Fiat Barchetta. Bob Lutz ar arata ca o persoana nebuna introducand Solstice sau Saturn Sky twins. 900.000 de oameni nu ar putea sa se laude cu privire la includerea lor in Guinness Book of World Records (a atins 900.000 de unitati Mazda Roadster).

Urmatoarea Miata ar trebui sa fie una dintre cele mai dramatice dezvaluiri. In conceperea acestui produs cei de la Mazda au sarcina de a ai satisface pe cei mai traditionalisti dintre conducatori de automobile: proprietari Miata.
Un loc potrivit pentru a primi cat mai multe informatii privind visele lor, este la: Mazda Raceway Laguna Seca, din data de 6-7 Septembrie cand vor incerca un nou record: cele mai multe Miatas intr-un singur loc. Organizatorii au suport complet Mazda - in special in acest an.

Sursa:

Vizualizari: 7366 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

ARTICULATIE
ARTICULATIE

Componenta a suspensiei prevazuta cu un racord la fiecare capat.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare