» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

Lancia Stratos: primele fotografii spion

Data: 05 Aug 2010
Lancia Stratos: primele fotografii spion


Lancia Stratos: primele fotografii spion

Lancia Stratos: primele fotografii spion

Lancia Stratos, modelul original a fost creat de Bertone, iar debutul si l-a facut la Salonul Auto de la Torino in 1970. Publicul a fost impresionat atunci de designul sau deosebit si de unghiul deosebit al parbrizului.

Pozele suprinse de spion ne arata o noua Lancia Stratos, insa cu aceasi linie a capotei motorului si a parbrizului. Diferentele dintre cele doua modele sunt realizate de: caroseria, ce are un caracter agresiv, jantele de aliaj de mari dimensiuni si blocurile optice, de inspiratie Ferrari.

Noua Lancia Stratos este creata de Pininfarina, iar din punct de vedere al motorizarii, transmisiei si a mecanicii, este bazata pe modelul Ferrari F430 Challenge Stradale.

In timp ce Ferrari F430 Challenge Stradale are o greutate de 1225kg, se crede ca Lancia Stratos are 1200 kg, datorita sasiului din aluminium si a structurii de fibra de carbon.

Mai multe surse sustin ca Lancia Stratos este un proiect exclusivist, creat la cererea unui bogat fan al marcii si ca nu va fi produs in serie.

Sursa: Stiri-auto.ro

Vizualizari: 1753 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

BUCSA
BUCSA

Parte componenta a suspensiei, alcatuita dintr-un manson de cauciuc care leaga doua tuburi de otel coaxiale. In cazul unui drum dificil, libertatea de miscare a bucsei in diverse directii atenueaza senzatia de disconfort si imbunatateste manevrabilitatea masinii.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare