» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

Jeep : Cherokee Dakar si Wrangler Mojo

Data: 02 Apr 2014
Jeep : Cherokee Dakar si Wrangler Mojo


Jeep : Cherokee Dakar si Wrangler Mojo

Jeep are o traditie de a debuta socand cu noile concepte in timpul evenimenului Easter Jeep Safari, iar acest an nu pare a fi diferit. Producatorul a confirmat deja doua dintre cele sase vehicule pentru 2014 -Cherokee Dakar (poza 1) si Wrangler Mojo (poza 2). Evenimentul din acest an se va desfasura in Moab, Utah, din 12-20 aprilie.

Nu exista detalii oficiale despre aceste concepte insa Jeep va lansa mai multe informatii cu privire la noile modele saptamana viitoare.

Vehiculele prezentate in trecut la acest eveniment au fost: un Wrangler Hemi V8 - alimentat, un pick-up clasic modernizat Jeep Forward control. Deoarece aceasta este sansa brand-lui de a se exprima in fiecare an, speram sa fim placut surprinsi.

Sursa:

Vizualizari: 1074 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

MONOCOCA
MONOCOCA

Constructie unitara care este sinonima cu structura caroseriei. Monococa are o consistenta si o rigiditate buna pentru ca este alcatuita din placi subtiri, special formate si imbinate. Nu este un cadru alcatuit din piese groase.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare