» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

Jante Wald Mahora

Data: 26 Jun 2008
Jante Wald Mahora


Superbele jante Mahora, produse de tunerul japonez Wald, sunt disponibile inca din decembrie anul trecut, insa doar in diametrul de 19 inch.
Proprietarii de BMW, Mercedes si Lexus le adora designul, insa le gasesc ca fiind mult prea mici pentru a fi instalate pe limuzinele si SUV-urile lor de lux; ca urmare, Wald propune acum o versiune de 21 de inch.
"Clientii cred in general ca 22 de inch e un diametru prea mare, iar 20 de inch prea mic; asadar, noi am creat o linie de jante Mahora M11C de 21 de inch", a declarat Suichi Miwa, directorul de marketing al celor de la Wald.
Cum era de asteptat, inginerii tunerului japonez au instalat noile jante pe un model authoton -un Lexus LS460 -, pe care l-au supus apoi unei sesiuni foto.

Sursa: Stiri-Auto.ro

Vizualizari: 1542 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

VOLANT
VOLANT

Denumeste un disc din fier sau otel care este pozitionat in spatele vilbrochenului furnizandu-i acestuia o forta centrifuga.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare