» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

Heico Sportiv: Kit de 330 CP pentru Volvo V60

Data: 16 Nov 2010
Heico Sportiv: Kit de 330 CP pentru Volvo V60


Heico Sportiv: Kit de 330 CP pentru Volvo V60

Heico Sportiv: Kit de 330 CP pentru Volvo V60

Heico Sportiv: Kit de 330 CP pentru Volvo V60

Tunerii de la Heico Sportiv, specializati in modificarea modelelor Volvo, au anuntat detaliile noului lor pachet pentru V60.


Modelul a primit modificari estetice subtile, in timp ce motorizarile au fost modificate semnificativ. Versiunea de top, V60 T6, ofera acum 330 CP si un timp de accelerare de la 0 la 100 km/h de numai 5.8 secunde - mai mult decat suficient pentru un model de familie cum este V60. Pentru alte motorizari, cei de la Heico au colaborat si cu tunerii de la Polestar. Astfel, motoarele D3 si D5 primesc si ele un plus de vigoare provenind de la Polestar, nu de la Heico, dar au girul acestora din urma.


La capitolul estetica, Volvo V60 primeste de la Heico un set de jante din aliaj si un sistem de evacuare dublu cu cate doua tevi pe fiecare parte. In timp ce jantele din aliaj sunt oferite atat pe 18 inch, cat si pe 19 sau chiar 20 de inch, sistemul de evacuare difera doar la nivelul legaturii cu teava de evacuare, nu si la aspectul exterior. Motoarele T3, T4 si T5 sunt inca in lucru, dar specialistii de la Heico promit ca vor realiza pachete si pentru aceste modele.

Sursa: automarket.ro

Vizualizari: 4090 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

LONJERON MACPHEARSON
LONJERON MACPHEARSON

Foloseste arcuri destul de lungi pentru a imbunatati suspensia masiniidar si capacitatea de absorbtie a socurilor. Este compus dintr-un amortizor de soc si un set de arcuri.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare