» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

Ferrari F430 Spider tunat de Hamann

Data: 03 Jun 2008
Ferrari F430 Spider tunat de Hamann


Ferrari F430 Spider tunat de Hamann

Ferrari F430 Spider tunat de Hamann

Ferrari F430 Spider tunat de Hamann

Toti cunoastem Ferrari- firma faimoasa constructoare de masini exclusive super sport. Mai multe masini unice au fost si probabil vor fi sub aceasta marca- Maranello, Enzo, Spider, etc. Acum, vom vorbi despre Ferrari 430 Spider.
Aceasta companie exclusiva Hamman a facut un bodykit pentru aceasta masina. Ne place kit-ul original, dar "unora le place mai hot". Asta nu inseamna ca acest paianjan nu este suficient de hot.
Sub capota sta ascuns un motor V8 de 4.3 litri care produce 538 CP.
Hamann a adaugat un spoiler care a facut F430 mai stabil, mai mult in conducerea cu viteze prin diferite curbe.
Hamann a adaugat un pic de extravaganta.
Cele patru stopuri sunt traditionale, fara ele Ferrari nemaifiind Ferrari.
Vrei sa imbunatatesti aceasta masina unica? De asemenea designer-ii Hamann si-au pus aceasta intrebare. Acestia au imbunatatit kit-ul paianjenului, oferind o stabilitate la viteza de 310 km/h, care este viteza maxima.
O alta parte unica este spoiler-ul facut de asmenea din carbon. Desi sunt numai detalii, acestea il fac pe F430 mai special.
Culoarea galbena imbunatatita cu parti negre dau un "sentiment" sport acestui coupe. Sound-ul bass-ului a fost de asemenea imbunatatit. Un al doilea avantaj al spoiler-ului din spate este imbunatatirea calitatii aerodinamice a masinii care nu este foarte buna in productia originala Ferrari Spider. Aceasta imbunatatire este destul de notabila.

Sursa: Stiri-Auto.ro

Vizualizari: 3171 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

LONJERON MACPHEARSON
LONJERON MACPHEARSON

Foloseste arcuri destul de lungi pentru a imbunatati suspensia masiniidar si capacitatea de absorbtie a socurilor. Este compus dintr-un amortizor de soc si un set de arcuri.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare