» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

Conceptul Nissan Extrem

Data: 30 Oct 2012
Conceptul Nissan Extrem


Conceptul Nissan Extrem

Conceptul Nissan Extrem

Conceptul Nissan Extrem

Nissan a dezvaluit noul crossover Extrem la Sao Paolo Show, un crossover cu doua usi care anticipeaza viitoarele elemente de design Nissan.

Conceptul Extrem a fost proiectat de Nissan Design Center (CND), in San Diego, California, in colaborare cu designeri brazilieni.

"Noi o numim Mica Bestie ", a declarat Robert Bauer, Senior Project Manager pentru proiectul de la CND. "Noi o vedem ca o masina de raliu urban, un luptator dur de strada , care poate sa faca fata junglei urbane cu agilitate si incredere."

Extrem - care masoara in 1530 mm inaltime, 3850 mm lungime si 1.765 mm latime , este asezat pe un ampatament de 2450 mm , are elemente de design ce amintesc de pilotul GT-R care iesea in evidenta cu luminile si grafica grilajului din fata, dar il contracareaza pe acesta in ceea ce priveste comportamentul la conditiile de drum din Brazilia, deoarece este o masina pe care Nissan o pregateste special pentru piata din aceasta tara.

Sursa: www.cardesignnews.com

Vizualizari: 1936 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

DOHC (Double Overhead Camshaft)
DOHC (Double Overhead Camshaft)

Motoarele cu doi arbori cu came in chiulasa situate deasupra cilindrilor. Un arbore actioneaza valva de admisie iar celalalt valva de evacuare. Prescurtarea este folosita de englezi.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare