» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

Citroen introduce WIFI

Data: 12 Jul 2010
Citroen introduce WIFI


Producatorul francez Citroen a anuntat ca va oferi conectare wireless pentru modele: noul C3, C3 Picasso, C4, C4 Picasso, C5, C6 si DS3.

Noua dotare, care este numita WiFi On Board, permite crearea unei retele wireless in masina. Pentru a realiza acest lucru, utilizatorii de modele Citroen instaleaza 3G sau 3G+ SIM card (disponibil de la toti providerii de internet/cei de telefonie mobila), astfel toti pasagerii din masina se pot conecta la internet prin intermediul laptopurilor, telefoanelor pentru a-si verifica emailul, a se juca sau a naviga pe internet.

Citroen a adaugat o caracteristica interesanta a sistemului: sistemul WiFi On Board se va dezactiva singur, daca se depasesc granitele tarii, pentru a evita costurile marile de roaming.

Citroen WiFi On Board este disponibil la 824$ plus TVA (instalarea este inclusa), iar pretul nu include costurile pentru 3G/3G+ SIM card si utilizarea internetului.

Astfel grupul francez se alatura producatorilor de autoturisme Audi, GM si Chrysler care ofera optiunea WIFi clientilor sai.Sursa: stiri-auto.ro

Vizualizari: 627 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

DOHC (Double Overhead Camshaft)
DOHC (Double Overhead Camshaft)

Motoarele cu doi arbori cu came in chiulasa situate deasupra cilindrilor. Un arbore actioneaza valva de admisie iar celalalt valva de evacuare. Prescurtarea este folosita de englezi.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare