» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

Captain America: The Winter Soldier , Black Widow si Chevrolet- Corvette Stingray

Data: 14 Apr 2014
Captain America: The Winter Soldier , Black Widow si Chevrolet- Corvette Stingray


Captain America: The Winter Soldier , Black Widow si Chevrolet- Corvette Stingray

Ieri am fost la cinema sa vad: Captain America- The Winter Soldier si nu a dezamagit, in special in materie de masini.
Astazi ne vom axa pe masina condusa de Black Widow , un Chevrolet- Corvette Stingray care pare potrivit pentru un supererou.

Are un acoperis care poate fi demontat, semidecapotabila, construita din materiale cat mai usoare : sasiul este din aluminiu, capota motorului este din fibra de carbon, iar aripile, usaile si panourile laterale din spate sunt din materiale compozite.
Interiorul includ fibra de carbon aluminiu si piele naturala cusuta manual. Consola centrala este orientata catre sofer cu ecran cu diagonala de opt inci pentru sistemul multimedia, iar instrumentele de bord clasice au fost înlocuite cu un alt monitor, tot de opt inci.
Un motor V8 de 6,2 litri care dezvolta 450 CP si 610 Nm cu injectia directa si un sistem avansat de ardere, avand o cutie de viteze manuale cu sapte viteze. Acesta are tehnologia Active Rev Matching, care anticipeaza selectarea unei trepte de viteza si ajusteaza turatia motorului.

Sursa:

Vizualizari: 4790 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

FARURI BI-XENON
FARURI BI-XENON

Faruri care utilizeaza sistemul Xenon si pentru faza lunga si pentru cea scurta. Diferenta este data de trecerea continua si rapida (12 milisecunde) de la o faza la alta. Schimbarea de faza se realizeaza printr-o diafragma comandata electromagnetic.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare