» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

Cadillac CTS

Data: 30 Mar 2013
Cadillac CTS


Cadillac CTS

Cadillac CTS

Cadillac CTS

Cu ocazia Salonului Auto New York 2013, a fost lansata a treia generatie a berlinei de clasa mare Cadillac CTS, care va rivaliza serios in principal cu teutonii, dar si cu modelele japoneze din acest segment, la mare cautare în SUA. Fata de precedentul CTS, noul model este mai lung cu 13 cm, ajungand acum la 4,97 metri, iar ampatamentul e mai mare cu 3 cm, CTS fiind una dintre cele mai generoase berline de clasa mare pentru pasagerii din spate.
Chiar daca are aproape 5 metri lungime si un stil mai sobru, noul Cadillac CTS nu pare masiv, ba chiar arata destul de dinamic, contributia cea mai importanta venind din partea designului partii frontale, grila continuand in mod reusit ”V”-ul capotei, iar luminile de pozitie cu LED-uri flanchează in mod fericit botul agresiv-executive. Interiorul este dominat in primul rand de o puternica tehnologie high-tech, consola beneficiind de un display tactil de 12,3 inch, iar materialele folosite sunt de top, variind de la ornamente din fibra de carbon sau aluminiu si insertii din lemn pana la piele pentru scaune, portiere sau bord.
Varianta de top, denumita CTS Vsport, beneficiaza de un V6 tot de 3,6 litri, dar care, datorita celor doua turbocompresoare, duce puterea maxima la 426 CP, in timp ce cuplul maxim ajunge la 583 Nm.

Sursa:

Vizualizari: 3611 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

LUMINA DE XENON
LUMINA DE XENON

Descarcarea electrica a doi electrozi in mediul gazos al unui bulb de sticla. Descarcarea vaporizeaza sarurile metalice existente si lumineaza astfel gazul de xenon. Este foarte cautat pentru ca fluxul sau luminos este este de 2.5 ori mai mare decat al unei lampi cu halogen.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare