» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

Bruxelles: Promovarea vehiculelor electrice, pe agenda reuniunii ministrilor europeni pentru competitivitate

Data: 25 May 2010
Bruxelles: Promovarea vehiculelor electrice, pe agenda reuniunii ministrilor europeni pentru competitivitate


Ministrii din tarile UE responsabili pentru competitivitate se reunesc marti la Bruxelles, pentru doua zile, in ultima intalnire in acest format din timpul presedintiei spaniole a Consiliului UE, pe agenda figurand subiecte importante precum vehiculele electrice, sistemul european de standardizare si obiectivele nationale in domeniul cercetarii-dezvoltarii.

Sectiunea "Piata Interna" are loc marti si va fi prezidata de ministrul spaniol al industriei Miguel Sebastian si secretarul de stat pentru afaceri europene Diego Lopez Garrido. Vor fi adoptate concluzii cu privire la strategia UE de promovare a automobilelor cu grad redus de poluare, inclusiv a vehiculelor hibrid sau a celor electrice integral. Ministrii vor cere Comisiei Europene sa prezinte propuneri legislative concrete in acest domeniu, relateaza Agerpres.

In a doua parte a reuniunii, ce va avea loc miercuri sub conducerea ministrului spaniol al stiintei si tehnologiei, Cristina Garmendia, va avea loc un schimb de opinii despre stabilirea de tinte nationale privind investitiile in cercetare, asa cum prevede Strategia Europa 2020 ca va fi adoptata oficial la Consiliul European din 17 iunie.

Sursa: capitalul.ro

Vizualizari: 947 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

SRS (Supplemental Restraint System)
SRS (Supplemental Restraint System)

Sistem suplimentar de limitare a miscarii intalnit si la airbagul soferului dar si la cel al pasagerilor.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare