» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

BMW ZX-6 Concept

Data: 29 Mar 2014
BMW ZX-6 Concept


BMW ZX-6 Concept

Conceptul BMW ZX-6
Acesta a fost proiectat in 2008, de catre studenti Institutului European de Design, din Torino si reflecta tendintele din 2015.
Masina concept este in mod clar creata pentru adulti, creatorii sai folosind elementele naturale ca sursa de inspiratie: de la soare, mare sau vânt pe pamant.
Tema lor: " Proiectarea BMW din 2015, interpretarea evolutia limbii si esenta marcii, avand in vedere perspectivele de viitor ale companiei ".
Initial, s-au axat pe dorintele, nevoile, gusturile si stilul de viata al unei persoane (barbat sau femeie), care ar fi implinit 35 de ani in 2025.
Pentru faza a doua a proiectului, tinerii designeri auto, au trebuit sa foloseasca esenta proiectului pentru a dezvolta atat interiorul si exteriorul masini astfel incat sa fie adecvata pentru a se potrivi intr-un context de viata ipotetic, 2015 si capabil de a genera emotii identificand in acelasi timp, de asemenea, profilul de BMW.
Personal..cred ca au avut sperante prea mari pentru 2015.

Sursa: BMW ZX-6 Concept

Vizualizari: 1015 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

CARCASA TUBULARA
CARCASA TUBULARA

Tip de carcasa construita din tevi sudate, care are avantajul ca este mai usor de fabricat in cantitati mici, comparativ cu carcasele unitare.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare