» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

BMW Seria 5 Touring

Data: 27 Nov 2010
BMW Seria 5 Touring


BMW Seria 5 Touring

BMW Seria 5 Touring

BMW Seria 5 Touring

BMW Seria 5 Touring

In Germania, variantele break ale modelelor premium sunt la mare cautare, drept pentru care multe case de tuning se arata interesate de modificarea derivatelor familiste. Cel mai nou exemplu este oferit de AC Schnitzer, tunerul de casa al constructorului bavarez BMW, care propune de aceasta data un pachet consistent pentru Seria 5 Touring.


Break-ul vine cu o aerodinamica noua, care include un spoiler frontal redesenat, o grila frontala cromata, praguri laterale, o capota noua cu prize de ventilatie, un eleron montat pe hayon si un deflector posterior, care inglobeaza terminatiile cromate ale evacuarii. De altfel, traseul evacuarii a fost inlocuit, alaturi de suspensiile ceva mai rigide. Nu puteau lipsi jantele, cu design special, din aliaj, cu cinci spite, cu dimensiuni cuprinse intre 18 si 21 de inch.


AC Schnitzer si-a dorit un kit complet de personalizare, asa ca a pregatit si o serie de modificari importante sub capota, doar pentru versiunile diesel. Astfel, entry-level-ul 520d ajunge sa dezvolte 218 cai putere, 525d ajunge la 245 de cai, 530d totalizeaza 286 de cai, iar varful de gama 535d reuseste sa adune nici mai mult nici mai putin de 360 cai putere.

Sursa: automarket.ro

Vizualizari: 3363 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

FARURI CU HALOGEN
FARURI CU HALOGEN

Becuri umplute cu gaz, de obicei iod, gaz care reduce evaporarea treptata a filamentului wolfram, rezultand o mai mare durata de folosire. Iluminarea acestor becuri este mai puternica decat a celor incandescente standard

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare