» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

BMW G5 G-Power

Data: 09 May 2008
BMW G5 G-Power


BMW G5 G-Power

Din ce in ce mai multe masini de familie tunate se afla pe piata. De obicei, nu au numai un portbagaj mare, dar si un design foarte dragut si un motor bun sub capota. Ce va prezentam astazi? BMW 5 Touring.
Aceasta masina interesanta a fost introdusa nu cu mult timp in urma si astazi avem modificarile facute de G-power din Germania. Este o realitate ca nu toate masinile de familie sunt construite cu asa o mare atentie precum aceste modele BMW. Firma stie cum sa-si atraga clientii inauntru. Acest BMW 5 Touring are un design foarte elaborat cu decenta, curbe fine, dar si un look agresiv de masina sport. Inca o data interiorul este de cea mai buna calitate si motorul poate fi comparat cu cele sportive. BMW 5 Touring este cu siguranta pentru cei care vor sa fie liberi, dar care au doi copii in casa.
G-power s-a concentrat asupra versiunii diesel V6 de 3.0 care produce 272 CP.
Compania a decis de asemenea sa modifice si urmatorul membru a marei familii BMW. Datorita dragostei lor pentru tuning au schimbat aceasta masina.
Totul a inceput cu spoilerele din fata si din spate.
G5 a primit de asemenea noi setari pentru suspensii. Asta inseamna ca masina este mai joasa cu 25 mm.
Dupa cum am mai spus, motorul a fost modificat cu unul diesel. Acum cativa ani, motoarele diesel nu erau atat de populare, dar acum sunt de nedespartit si esentiale pentru programele de tuning.
Cu ajutorul acestui tuning, modelul reduce si cantitatea de emisii cu 15%. Putem observa clar ca G-Power este una dintre putinele companii care se gandesc si la viitorul nostru.

Sursa: Stiri-Auto.ro

Vizualizari: 1570 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

CLIMATRONIC
CLIMATRONIC

Instalatie automata de climatizare a habitaclului. Instalatia, comandata electronic produce si mentine temperatura dorita in interior. Sistemul controleaza temperatura aerului evacuat, cantitatea si distributia acestuia precum si intensitatea radiatiei solare.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare