» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

BMW 1-series Coupe: videoclip

Data: 09 Jul 2010
BMW 1-series Coupe: videoclip


Noul BMW seria1 Coupe, este urmatoarea masina ce va fi produsa de faimoasa BMW M Divizie. Chiar inainte de lansarea modelului M3 GTS (cu motor V8 de 4.4 l), BMW a lansat videoclipul de prezentare pentru BMW seria 1 Coupe.

Se zvoneste ca motorul noului BMW seria 1 Coupe este twin turbo, de 3l si ca produce cam 350 CP, in timp ce videoclipul ne dezvaluie un bodykit cu o pronuntata bara de protectie fata si patru tevi de esapament.

Mai multe detalii oficiale vor fi facute publice pana la sfarsitului anului, insa pana atunci se asteapta mai multe videoclipuri de prezentare.

BMW a invitat potentialii clientii sa acceseze siteul M-Power.com si sa se inscrie pentru a deveni primul cumparator pentru BMW seria 1 Coupe.
Sursa: stiri-auto.ro

Vizualizari: 610 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

GEOMETRIA DIRECTIEI
GEOMETRIA DIRECTIEI

Mai multe variabile de constructie care care influenteaza comportamentul directiei. Aceasta include unghiul de fuga si de cadere al rotilor, raza de frecare, convergenta rotilor din fata si remanenta.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare