» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

A2 Concept

Data: 04 Mar 2012
A2 Concept


A2 Concept

A2 Concept

A2 Concept

A2 Concept

Cu propulsie electrica numai a conceptului de A2, Audi ofera o alta incursiune in viitor a mobilitatii electrice de la 64 International Motor Show (IAA) din Frankfurt. Studiu tehnic dispune de un clasic, premium-standard concept de spatiu care ofera o multime de camerA pentru patru persoane.

Conceptul Audi A2 este de doar 3.80 metri lungime, 1.69 metri latime si 1,49 metri inaltime; chiar si asa, se fac o impresie eleganta, puternica si sportiva pe strada. Aspectul se concentreaza pe liniile esentiale, toate detaliile sunt subtile, dar facute pentru un impact vizual cat mai puternic. Acoperisul de sticla al masinii este vopsit in alb si se face transparent la doar o apasare de buton.

Cu farurile sale, Audi va prezenta urmatoarea etapa in tehnologia LED, cunoscut sub numele de fascicul de matrice. Un pachet de LED-uri si de microreflectoare genereaza un fascicul luminos de inalta rezolutie. Luminile de zi incadreaza intr-un mod eficient modulul LED. Luminile spate isi adapteaza intensitatea luminoasa in functie de conditiile de vizibilitate. Lumina lampii de ceata spate, produsa de diode laser, este vazuta ca un fascicul de lumina in ceata si proiecteaza un triunghi rosu pe drum ca un avertisment.

In plus, o bara rosie de lumina indica puterea de franare pentru a putea intui ceilalti participanti la trafic cat de puternica este franarea.

Sursa:

Vizualizari: 2569 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

PNEURI TIP M-S
PNEURI TIP M-S

Pneuri speciale cu mult superioare celor pentru toate anotimpurile datorita aderentei sporite pe care o au. Indicativul M vine de la "mud" si se refera la cauciucurile speciale pentru noroi. Cele cu indicativul S (snow) sunt special pentru zapada. Dezavantajul acestor cauciucuri este ca se uzeaza foarte repede si sunt foarte zgomotoase.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare