» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

2015 Toyota Prius

Data: 03 Apr 2014
2015 Toyota Prius


2015 Toyota Prius

2015 Toyota Prius

2015 Toyota Prius

Caracteristica cea mai notabila este nasul masini care este foarte jos dar si tratamentul farurilor care ii ofera un aspect mai sinistru. Profilul, inalt in spate si impartirea geamurilor fac din Toyota Prius mult mai aerodinamica.

Toyota planifica sa creasca productia de baterii Litiu-Ion de sase ori mai mult, dar cele mai multe surse indica ca urmatorul Prius va rula in continuare pe baterii nichel-metal insa vor face actualizari la motopropulsor si software-ul. Probabil ca Toyota va trece in cele din urma la varianta mai eficienta a acumulatorul litiu-ion, dar va acest lucru va provoca ulterior o creste a preturilor.

Cel mai probabil va fi scoasa la vanzare in toamna anului 2014 ca si model pentru 2015. Pretul de start ar trebui fie 24.995 dolari.

Sursa:

Vizualizari: 3078 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

COEFICIENT DE FRECARE
COEFICIENT DE FRECARE

Rata fortei de frecare dintre doua suprafete. Coeficientul de frecare depinde in prinul rand de natura celor doua suprafete aflate in contact. Acest coeficient este mare daca suprafetele sunt dure sau aspre si este mic atunci cand suprafetele sunt netede.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare