» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

2015 Ford Mustang

Data: 31 Mar 2014
2015 Ford Mustang


2015 Ford Mustang

Luna acesta :Aprilie 16-27, 2014 la New York Auto Show, Ford Mustang va celebra 50 de ani.
Ford sarbatoreste cu o renastere a modelului, dezvaluind cel mai mare pas inainte a masini. Un motor EcoBoost de 2.3 litri, cu patru cilindri, se alatura traditionalului V6 si optiuni V8,in timp ce axul spate potrivit pentru drag-uri este in cele din urma inlaturat in favoarea unei setari independente adecvate. Noua masina este mai usoara, mai mica, mai flexibila si iti curg ochii dupa ea. Acoperisul masinii 2015 sta cu 32mm mai jos iar latimea pe puntea spate creste cu 70 mm, in timp ce latimea pe puntea fata cu 15 mm. Grilul primeste un tratament retro, cu poneiul incorporat intr-un dreptunghi care sa il puna in valoare.

Sursa:

Vizualizari: 3158 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

SIPS (Side Impact Protection System)
SIPS (Side Impact Protection System)

Inventie a celor de la Volvo si denumeste prima utilizare a airbagurilor laterale si a unui schelet stabil al ramelor podelei. Sistemul dublu asigura protectie calatorilor in eventualitatea unei ciocniri laterale.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare