» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

Video: Bentley Continental GT facelift 2011

Data: 16 Aug 2010
 Video: Bentley Continental GT facelift 2011


Am descoperit un videoclip spion care ne arata ca producatorul de masini de lux se pregateste sa ofere un facelift modelului Bentley Continental GT, asteptat sa fie lansat anul viitor.

Desi, Bentley Continental GT facelift este camuflat, se pot observa cu usurinta noile faruri si stopuri, care fac modelul sa semene cu Mulsanne, sorturile fata si spate foarte putin modificate.

Nu sunt cunoscute detalii legate despre motor, insa este foarte probabil ca modelul Bentley Continental GT facelift sa fie lansat in acest an la Paris Motor Show.


Sursa: stiri-auto.ro

Vizualizari: 3012 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

LINIA ROSIE
LINIA ROSIE

Se intalneste la masinile dotate cu turometru. Reprezinta numarul maxim de rotatii pe minut a ale motorului. Unele turometre au doua linii rosii. Prima, situata mai jos, pentru numarul maxim admis de rotatii pe minut continue, iar a doua numarul maxim absolut de rotatii pe minut.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare