» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

Panoz Esperante Spyder ,25-a editia aniversara

Data: 09 Apr 2014
 Panoz Esperante Spyder ,25-a editia aniversara


 Panoz Esperante Spyder ,25-a editia aniversara

Esperante Spyder,ceea de 25-a editia aniversara. Primul exemplu a masini sport cu doua locuri, vopsita intr-un radiant rosu, cu accente din fibra de carbon, un motor V8 puternic, interior de piele, dotata cu ultima tehnologie, a fost semnat de catre mesterii Panoz care au construit manual acesta creatie.

Esperante Spyder- editie aniversara, este o versiune mai usoara, mai puternica fata de originala masina decapotabila, construita manual de catre Panoz. Acesta dispune de structuri din fibra de carbon si aluminiu, un sasiu modular din aluminiu extrudat, care este mai rigid si durabil decat multe coupe de performanta, suspensia din spate si fata fiind complet revizuite si independente iar sistem de franare anti-blocare (ABS) a fost modernizat pentru a asigura o performanta de franare pe masura masini. Modelele disponibile au puterea variind de la 430 la 800 cai putere.

Sursa:

Vizualizari: 7355 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

CONTROLUL TRACTIUNII
CONTROLUL TRACTIUNII

Sistem care limiteaza devierea rotilor la accelerare. Acesta actioneaza franele si reduce acceleratia atunci cand semnaleaza o deviere a rotilor.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare