» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

Empire State Building - casa pentru Ford Mustang

Data: 01 Apr 2014
 Empire State Building - casa pentru Ford Mustang


 Empire State Building - casa pentru Ford Mustang

 Empire State Building - casa pentru Ford Mustang

Ford sarbatoreste ceea de-a 50-a aniversare Mustang in stil caracteristic. In plus fata de turul cross-country si evenimente sporadice in intreaga lume, Ford va repeta ceea ce a facut acum 50 de ani pentru a introduce Mustang-ul decapotabil , prezentandu-l pe puntea de observtie a caladiri Empire State Building in timpul Salonul Auto de la New York.
Cldirea are 86 de etaje, ceea ce face ca si ceea mai buna macara sa nu faca fata acestei misiuni. Nici elicopterul nu a fost o solutie mai buna caci platforma este prea ingusta.
Solutia lor: masina ia liftul
Desigur, din moment ce cladirea a fost construita in 1931, lifturile nu sunt echipate pentru a face fata unei masini moderne. In 1965, Ford impartit masina in trei sectiuni principale, pe care apoi le-a transportat cu liftul.
Acesta va fi si soarta unui 2015 Ford Mustang.

Vizitatorii de la puntea de observatie Empire State Building vor avea posibilitatea de a vedea noul Mustang decapotabil de la 8:00 pana la 14:00, 16-17 aprilie 2014.

Sursa:

Vizualizari: 3542 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

CARBURATOR
CARBURATOR

Dispozitiv care masoara proportia de combustibil si aer necesara formarii unui amestec, amestec de aer-combustibil care este ars la cilindri. Mai exact este mecanismul prin care aerul si combustibilul sunt atomizati si introdusi la motor. In prezent carburatorul nu mai este asa de des folosit, el fiind inlocuit cu injectia.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare