» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Stiri auto, stiri masini

BMW XDRIVE LIVE TOUR 2014 - reteta cu frumusete

Data: 31 Mar 2014
 BMW XDRIVE LIVE TOUR 2014 - reteta cu frumusete


 BMW XDRIVE LIVE TOUR 2014 - reteta cu frumusete

 BMW XDRIVE LIVE TOUR 2014 - reteta cu frumusete

 BMW XDRIVE LIVE TOUR 2014 - reteta cu frumusete

 BMW XDRIVE LIVE TOUR 2014 - reteta cu frumusete

Se pare ca BMW XDRIVE LIVE TOUR 2014 , a apelat la o noua infuzie de frumusete, folosind (deja o reteta) prezenta unor blogarite fashion la evenimentul din 2014.
Cateva experiente:
"Cu Mihai Beldie in calitate de coordonator, am inceput testarea in care BMW-uri xDrive iau virajele stranse intr-o zona numita Performance Park.. m-am simtit ca si cum am fost in Fast and Furious.
Ultimul modul a fost Activity Peak, unde am avut de a urca un deal facut de fier cu BMW X5 xDrive 30d, lucru ce m-a speriat de moarte pe mine, dar care a subliniat performanta cu caracter off-roader a sistem de tractiune integrala a masinii."
Sursa
„Dupa ce ne-am savurat cafeaua, am facut cateva poze si ne-am acomodat cu locatia, am facut cunostinta cu Claudiu David (BMW International Senior Drive Trainer) care ne-a prezentat noul si faimosul BMW X5. Faimos pentru ca se afla la a 3-a generatie, a introdus sistemul de tractiune integralaBMW xDrive (1999) si a pus bazale segmentului Sports Activity Vehicle pe care il si domina.
Al 3-lea modul a fost Innovation Lane. Adica am avut ocazia sa testam BMW-urile pe drumurile publice. Coordonator de data aceasta ne-a fost Mihaela Beldie. Acest modul a permis testarea sistemului de tractiune integrala BMW xDrive in trafic dar si a altor inovatii tehnologice.
De data aceasta am condus 2 masini: un BMW X5 M50d si un BMW 740d xDrive. Nici nu va pot descrie cat de usor se conduc aceste masini si ce placere e sa te afli in spatele volanului! „
Sursa

Sursa:

Vizualizari: 3028 | Comentarii: 0 » Comenteaza si tu

 

dictionar auto

POMPA-DUZA
POMPA-DUZA

Se intalneste la motorul Diesel si denumeste conexiunea dintre pompa de injectie si duza intr-o singura grupa constructiva. Este situata in acelasi loc unde se afla inainte duza de injectie. Presiunea este obtinuta de la arborele cu came. In prezent pompa-duza obtine cea mai inalta presiune de injectie.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare