» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Catalog auto » TOYOTA MR2

TOYOTA MR2

Cutia manuala sau cea secventiala in sase trepte sporesc performantele noului MR2, iar raspunsul prompt dat de volan te convinge o data in plus ca ai la dispozitie o fiara docila, supusa doar capriciilor tale. Cu o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 7,8 secunde si cu o viteza maxima de 210 km/h, noul model MR2 iti ofera senzatii unice, inegalabile. La acestea se adauga tractiunea spate si motorul amplasat central pentru a spori placerea inconfundabila a condusului unei masini sport. Tinuta la drum impresioneaza inca de la bun inceput. Dinamica este tipica motoarelor centrale, dinamica sesizabila la graba cu care se avanta in fiecare curba. Directia foarte sensibila face mersul micii Toyote foarte precis, asemanator carturilor. S-ar putea spune ca aproape singurul lucru neincitant la MR 2 este mecanismul capotei. Rezolvarea este atat de ingenioasa, incat deschiderea capotei se poate face cu mana. Se deblocheaza, se impinge acoperisul pe spate, apoi, printr-o apasare usoara, se impinge in locasul sau.

 

Roadster   Numar usi: 2
Model Cilindri/
Cilindree
Putere
(CP)
Cuplu
(N*m)
0-100
(sec.)
Vmax
(km/h)
Consum
(l/100km)
Pret CIP/DDP
(euro)
MR2 1.8 /1794 140 170 7.8 210 10.1/5.9/7.4 20950/31132

dictionar auto

SIPS (Side Impact Protection System)
SIPS (Side Impact Protection System)

Inventie a celor de la Volvo si denumeste prima utilizare a airbagurilor laterale si a unui schelet stabil al ramelor podelei. Sistemul dublu asigura protectie calatorilor in eventualitatea unei ciocniri laterale.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare