» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Catalog auto » TOYOTA Celica

TOYOTA Celica

Cu 43 de victorii, 4 titluri la piloti si 3 titluri la constructori in Campionatul Mondial de Raliuri, Celica si-a dovedit cu brio calitatile. Desi "nervoasa", Toyota Celica este o masina care raspunde extrem de prompt la comenzi, lasandu-ti libertatea de a face tot ce-ti doresti, o masina care-ti garanteaza ca visele tale vor deveni realitate. Un motor economicos, de 143 CP, 1,8 litri si 16V, cu patru cilindri din aluminiu ce au o distributie a supapelor variabila, ruleaza zgomotos, lipsindu-i insa puterea la turatii mici. Toyota Celica arata, asadar, mai rapida decat este de fapt. Din pacate, si reglajul cutiei manuale de viteza in sase trepte este orientat mai mult spre economisirea carburantului decat spre puterea de tractiune. Din fericire, Toyota pastreaza TS-ul pregatiti, care, cu 192 CP din aceiasi 1,8 litri capacitate, dau sagetii colturoase puterea de deplasare. In spate, situatia nu arata prea bine, deoarece, pe langa tetiere, lipseste si spatiul necesar.

 

Coupe   Numar usi: 2
Model Cilindri/
Cilindree
Putere
(CP)
Cuplu
(N*m)
0-100
(sec.)
Vmax
(km/h)
Consum
(l/100km)
Pret CIP/DDP
(euro)
Executive 1.8 /1794 143 170 8.7 205 10.3/6.2/7.7 21150/31307

dictionar auto

LUMINA DE XENON
LUMINA DE XENON

Descarcarea electrica a doi electrozi in mediul gazos al unui bulb de sticla. Descarcarea vaporizeaza sarurile metalice existente si lumineaza astfel gazul de xenon. Este foarte cautat pentru ca fluxul sau luminos este este de 2.5 ori mai mare decat al unei lampi cu halogen.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare