» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Catalog auto » SSANGYONG Rodius

SSANGYONG Rodius

La Rodius, luxul sofisticat al unei limuzine se se afla in perfecta armonie cu libertatea de miscare si versatilitatea unui SUV. In loc sa adopte forma obisnuita monospatiu a unui MPV, Rodius aduce un puternic element emotional care il face centrul atentiei, oriunde se deplaseaza. Linia stilistica, de la faruri, trecand de capota pana la blocurile optice spate, este elaborata pentru a reflecta o atitudine dinamica, unitara si moderna. Spre deosebire de stilul MPV obisnuit, montantii lui Rodius creaza o imagine unica, fluida si puternica. In ceea ce priveste spatiul de la interior, element major al acestui MPV, Rodius este superior prin dispunerea ergonomica a instrumentelor de bord si prin banchetele construite pentru a fi utilizate intr-o multime de modalitati. Cu o serie de instrumente adaugate fiecarei banchete, pasagerii se simt confortabil chiar si de-a lungul unei calatorii lungi. Randurile 2 si 3 de banchete sunt echipate cu sine de culisare pentru o utilizare mai usoara a spatiului interior.

 

Monovolum   Numar usi: 5
Model Cilindri/
Cilindree
Putere
(CP)
Cuplu
(N*m)
0-100
(sec.)
Vmax
(km/h)
Consum
(l/100km)
Pret CIP/DDP
(euro)
270 XDI 2WD Base /2696 165 342 169 11/7.2/8.6 19615/30427
270 XDI 4WD Base /2696 165 169 11.7/7.7/9.2 21865/33840

dictionar auto

PROIECTOR
PROIECTOR

Tip de faruri care sunt alcatuite dintr-un reflector sferic prin care se controleaza fasciculul de lumina. Proiectoarele sunt mai scumpe decat farurile standard.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare