» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Catalog auto » SMART Fortwo Cabrio

SMART Fortwo Cabrio

Indiferent daca e soare sau ploua, vei fi intotdeauna binedispus si asta datorita faptului ca te afli la volanul celei mai putin costisitoate masini decapotabile de pe piata, care este disponibila si in varianta cdi in 3 cilindri, consumand mai putin de 4 litri de combustibil la 100 km. Elementele din care se compune un smart sunt fabricate dintr-un plastic policarbon, rezistent la zgarieturi, disponibil in mai multe culori. Panourile interschimbabile sunt reciclabile, nu ruginesc si rezista la impacturi minore, fara sa se indoaie. In ceea ce priveste cutia de viteze, aceasta este secventiala, in 6 trepte, reptoproiectata. La cei 2,5 metri ai sai, smart fortwo cabrio este destul de spatios, fiind compact si usor de manevrat. Cele doua usi care se deschid larg ofera un acces lejer in habitaclu, iar scaunele inalte si confortabile asigura o vizibilitate excelenta. Modelul smart fortwo cabrio este disponibil in patru variante, in functie de dotarile cu care este prevazut: Pure, Pulse, Passion, Brabus.

 

Cabrio   Numar usi: 2
Model Cilindri/
Cilindree
Putere
(CP)
Cuplu
(N*m)
0-100
(sec.)
Vmax
(km/h)
Consum
(l/100km)
Pret CIP/DDP
(euro)
0.7 Pure /698 61 15.5 135 5.9/4/4.7 10730/12769
0.8 CDI Pure 3/799 41 19.8 135 3.9/3.1/3.4 11338/13492

dictionar auto

POMPA-DUZA
POMPA-DUZA

Se intalneste la motorul Diesel si denumeste conexiunea dintre pompa de injectie si duza intr-o singura grupa constructiva. Este situata in acelasi loc unde se afla inainte duza de injectie. Presiunea este obtinuta de la arborele cu came. In prezent pompa-duza obtine cea mai inalta presiune de injectie.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare