» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Catalog auto » PORSCHE Boxster

PORSCHE Boxster

Cea mai noua operatie estetica a Boxster-ului il face pe micul Porsche fara indoiala mai bun. Spoilerele din fata si din spate au fost remodelate, acoperisul decapotabil cade mai abrupt inspre spate, iar deschiderile laterale pentru aerul de racire a motorului au fost si ele modificate. Acoperisul este prevazut acum cu o luneta de sticla in loc de una de plastic, lucru care isi dovedeste imediat plusurile. Un alt progres il reprezinta noile roti din aluminiu, al caror avantaj de greutate este important, inseamna o suspensie mai confortabila si o tinuta mai buna la drum. Forta motorului se transmite fie prin intermediul unei cutii de viteze manuala in cinci sau sase trepte, fie prin intermediul uneia automate. Mecanismul acoperisului pliabil functioneaza in totalitate automat, masina dispune de o protectie integrata in caz de rasturnare si discuri de frana ca de masina de curse.

 

Roadster   Numar usi: 2
Model Cilindri/
Cilindree
Putere
(CP)
Cuplu
(N*m)
0-100
(sec.)
Vmax
(km/h)
Consum
(l/100km)
Pret CIP/DDP
(euro)
S 3.2 /2687 240 6.2 256 14.1/7/9.6 40658/52935

dictionar auto

TURBOINCARCATOR
TURBOINCARCATOR

Dispozitiv de incarcare pus in functiune de gazele de esapament ale motorului. Cu ajutorul gazelor fierbinti din conducta de evacuare turbina invarte compresorul. Acesta la randul lui mareste admisiunea de aer care combinata cu combustibil produce mai multa putere. Turboincarcatoarele folosesc compresoare centrifuge.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare