» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Catalog auto » PORSCHE Boxster

PORSCHE Boxster

Cea mai noua operatie estetica a Boxster-ului il face pe micul Porsche fara indoiala mai bun. Spoilerele din fata si din spate au fost remodelate, acoperisul decapotabil cade mai abrupt inspre spate, iar deschiderile laterale pentru aerul de racire a motorului au fost si ele modificate. Acoperisul este prevazut acum cu o luneta de sticla in loc de una de plastic, lucru care isi dovedeste imediat plusurile. Un alt progres il reprezinta noile roti din aluminiu, al caror avantaj de greutate este important, inseamna o suspensie mai confortabila si o tinuta mai buna la drum. Forta motorului se transmite fie prin intermediul unei cutii de viteze manuala in cinci sau sase trepte, fie prin intermediul uneia automate. Mecanismul acoperisului pliabil functioneaza in totalitate automat, masina dispune de o protectie integrata in caz de rasturnare si discuri de frana ca de masina de curse.

 

Roadster   Numar usi: 2
Model Cilindri/
Cilindree
Putere
(CP)
Cuplu
(N*m)
0-100
(sec.)
Vmax
(km/h)
Consum
(l/100km)
Pret CIP/DDP
(euro)
S 3.2 /2687 240 6.2 256 14.1/7/9.6 40658/52935

dictionar auto

MOTOR CU CAMERE DE COMBUSTIE SFERICE
MOTOR CU CAMERE DE COMBUSTIE SFERICE

Motor folosit la masinile sport si la cele de curse care are camere de combustie sferice in chiuloasa de cilindru. Acest tip de motor poate gazdui un set de valve mai mari si ofera o buna circulatie a gazelor.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare