» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Catalog auto » NISSAN Murano

NISSAN Murano

Mai avansat decat vehiculele SUV 4x4 conventionale, Murano este echipat pentru orice situatie si trezeste oriunde admiratia. Este un vehicul ideal, atat pentru deplasarile zilnice, cat si pentru a merge la cumparaturi sau a va petrece timpul liber. Si nu are importanta daca aventura va duce spre un loc in care s-a terminat asfaltul. Cu un design exterior atat de elegant ca al modelului Murano, interiorul nu putea sa ramana mai prejos. Scaunele sale comode imbracate cu piele sunt, in dotarea de serie. Liniile distinctive ale lui Murano il deosebesc de orice alt 4x4. Exteriorul sau impresionant si forma aerodinamica fac din acesta un vehicul unic.

 

SUV   Numar usi: 5
Model Cilindri/
Cilindree
Putere
(CP)
Cuplu
(N*m)
0-100
(sec.)
Vmax
(km/h)
Consum
(l/100km)
Pret CIP/DDP
(euro)
3.5 V6 MCVT Ultimate /3498 234 9.1 200 17.2/9.5/12.3 38490/66806

dictionar auto

SISTEM DE APRINDERE
SISTEM DE APRINDERE

Asigura producerea de scantei regulate de catre bujiile motorului. Este alcatuit din baterie, inductor, condensator electric bujii si comutatoare.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare