» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Catalog auto » MITSUBISHI Pajero Sport

MITSUBISHI Pajero Sport

Este o masina excelenta pentru oras si de asemenea perfecta pentru evadarile din oras. Acest SUV se adapteaza cel mai bine nevoilor unei persoane moderne si active. De o eleganta fina, Pajero Sport este suficient de robust pentru a corespunde perfect unui spirit sportiv. Mai mult decat atat, motorul de 2.5 litri, 8 valve, Turbo Diesel Intercooler imbunatatit si silentios confera putere sporita de accelerare in depasiri si sentimentul unei calatorii linistite pe autostrada. Un motiv in plus de satisfactie ar fi ca este incredibil de economic la consumul de combustibil.

 

SUV   Numar usi: 5
Model Cilindri/
Cilindree
Putere
(CP)
Cuplu
(N*m)
0-100
(sec.)
Vmax
(km/h)
Consum
(l/100km)
Pret CIP/DDP
(euro)
Instyle 2.5 TD /2477 115 240 10.9 150 13.1/9/10.5 21680/35015

dictionar auto

EGR (Exhaust Gas Recirculation System)
EGR (Exhaust Gas Recirculation System)

Este proiectat pentru reducerea emisiilor. Acest sistem scade cantitatea de NOx din emisiile esapamentului. Oxizii de azot (NOx) iau nastere la temperaturi de combustie foarte inalte. EGR-ul scade temperaturile de combustie si prin urmare scade si emisia de NOx.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare