» Stiri Auto » Contact » Arhiva » Vanzari masini » Prognoza meteo » RSS stiri auto » Preluare stiri auto

Ambulofobia
Ambulofobia Conform profesorului Laurentiu Mitrofan, fobia este caracterizata ca o frica puternica, irationala, insotita de maniferstari psihofiziologice, care se declaseaza in prezenta unui anumit obiect... ...continuare

Catalog auto » MG ZT

MG ZT

Pe langa faptul ca au reusit sa transforme masinile in adevarate explozii pe sosea, designerii de la MG s-au asigurat ca aspectul dinamic pe care il impune exteriorul masinii continua si in interior. Praguri stralucitoare si terminatii tehnice de tipul insertiilor fascia & door va intampina in interior. Scaunele stil sport va rasfata trupul, anuntand acea forta centrifuga pe care o asteptati. Butoanele stilizate va maresc sentimentul de control, punand actionarea ferestrelor si a oglinzilor in varful degetelor voastre. Si pentru a va aminti de pedigree-ul sport al lui ZT, pe volanul de piele sunt stantate faimoasele insemne MG. Fara simtire, o masina performanta nu poate induce in sofer increderea de a se lasa condusa. Poate avea o putere de nestapanit, frane extraordinare, suspensii incredibile, un raspuns prompt la comenzi toate aceste calitati fiind constante ale MG ZT. Dar fara simtire, poate sa lipseasca ingredientul cel mai important emotia. Dar chiar si feedback-ul unui ZT este de necrezut intotdeauna iti ofera informatii despre toate componentele, pe care le are sub control. Te anunta pana unde ai ajuns fortand masina si, ce este mai important, cat de mult o mai poti forta.

 

Sedan (trei volume)   Numar usi: 4
Model Cilindri/
Cilindree
Putere
(CP)
Cuplu
(N*m)
0-100
(sec.)
Vmax
(km/h)
Consum
(l/100km)
Pret CIP/DDP
(euro)
ZT 180 /2497 177 240 8.9 215 16/7.9/10.9 26975/34989
ZT 190 6/2497 177 8.9 215 16/7.9/10.9 26975/34989

dictionar auto

ALARMA AUTO
ALARMA AUTO

Sistem de securitate care impiedica patrunderea prin efractie in vehicul. In momentul activarii acesta supravegheaza motorul, usile, portbagajul, radio-ul si contactul motorului. Modelele de lux au integrate si un sistem de supraveghere a spatiului din interiorul masinii. Atunci cand este declansat semnalele acustice si sonore intra in functiune pentru 30 de secunde.

alti termeni
Catalog auto
Oferte de finantare